Alkmaar Centraal


Na de succesvolle aftrap in Graft volgen in Alkmaar twee interactieve workshops over de wondere wereld van afval. Stadswerk072 houdt de gratis workshop op woensdag 12 februari in Mare Nostrum en woensdag 25 maart in Wijkcentrum Overdie.

Nanda van den Ham van El Kombi Sup en Marije van der Stelt van Hart op Groen nemen aanwezigen mee in de wondere wereld van afval. Ze vertellen over het scheiden van afval en het recyclingproces van de diverse afvalstromen. Op een interactieve manier wordt duidelijk welke twijfelproducten bij welke afvalstroom horen. Ook wordt met voorbeelden inspiratie gegeven voor afvalreductie en het bijdragen aan een Schoon Alkmaar. Zo is het ter plekke mogelijk om opruimmaterialen in bruikleen te ontvangen.

De workshops zijn van 19:30 uur tot 21:00 uur en er wordt koffie en thee aangeboden. Aanmelden is niet verplicht, maar er is ruimte voor hooguit 30 deelnemers. Inschrijven kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl