Alkmaar Centraal


Eind 2018 was de regio rond Egmond aan den Hoef in de ban van de ‘SUV-steker’, die willekeurig hardlopende of fietsende vrouwen vanuit zijn auto stak. Begin 2019 sloeg hij een vierde keer toe in Barsingerhorn. Zorgvuldig recherchewerk leidde naar de 23-jarige René V. uit Julianadorp, die na zijn aanhouding bekende. Hij wordt tevens verdacht van het aanrijden van een vrouw, waarna hij er vandoor ging, en ook nog bedreiging en/of stalking van zes vrouwen.

In het tv-programma ‘Misdaadcollege’ van Omroep WNL vertellen politie en justitie eenmalig hoe ze de geruchtmakende zaak wisten op te lossen. Onder leiding van Rick Nieman geven de onderzoeksleiders, de Officier(en) van Justitie en andere direct betrokkenen openheid van zaken. Het publiek in de zaal heeft daarbij de mogelijkheid om vragen te stellen.

Op dit moment wordt gezocht naar publiek voor de tv-opnamen op woensdag 1 april in de voormalige Koepelgevangenis te Arnhem. In het bijzonder wordt gezocht naar mensen met bijzondere interesse in de strafzaak, bijvoorbeeld omdat ze (in)direct betrokken waren, of omdat het impact had op hun eigen leven of op de omgeving. Opgeven kan via bluecirclecasting.nl.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl