Alkmaar Centraal


Vrijdag rond 22.30 uur is ingebroken bij een bedrijf aan de Hermelijnkoog in Alkmaar. Dankzij een automatisch alarm was de eigenaar snel op de hoogte en met beveiligingsbeelden kon worden vastgesteld dat een deur was geramd met een witte Peugeot Partner om binnen te komen. Het kenteken was deels zichtbaar. Na een korte klopjacht werd de auto verlaten teruggevonden in Egmond aan den Hoef.

Agenten hadden de Peugeot zien rijden op de Hoeverweg en gingen in de achtervolging. De auto werd leeg gevonden op het Oranjeplein in Egmond aan den Hoef. Er is gezocht naar verdachten, onder meer met behulp van een helikopter en een politiehond, maar er is niemand gevonden. De auto is in beslag genomen en weggesleept.

Later bleek bij nóg een bedrijfspand aan het Hermelijnkoog te zijn ingebroken. De politie doet ook hier onderzoek naar. Mogelijk is er een verband tussen de twee inbraken. Het is niet bekend wat de buit is bij de twee inbraken.

Eventuele getuigen, en mensen die camerabeelden hebben, worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. De beelden zijn ook te uploaden. Meer hierover op politie.nl.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl