Kunstenaar Rick Driessen exposeert zaterdag 22 februari zijn kunstwerken in de Hästens Store in Alkmaar en zal dan ook live in actie te zien zijn. Driessen houdt zich bezig met fotografie en het creëren van kunst door etalagepoppen te beplakken of collages te maken. Door het gebruik van licht probeert hij zijn kunst een extra dimensie te geven.

Rick haalt zijn inspiratie vooral uit de natuur, maar ook uit de spullen die we afdanken. “We gooien heel veel dingen weg die we ogenschijnlijk lelijk vinden. Maar in de juiste setting kunnen die dingen juist heel mooi zijn en dat is wat ik probeer te vangen”, aldus Driessen.

De expositie is tijdens openingstijden gratis te bekijken, onder het genot van een hapje en drankje. De winkel is gevestigd aan de Payglop 15. De openingstijden zijn te vinden op hastens.com.
Pin It
Bekeken: 3691x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/