De Achterdam, het prostitutiestraatje van Alkmaar, telt 69 peeskamers en dat is volgens de geldende Algemene Plaatselijke Verordening (APV) ook het maximaal toegestane aantal kamers. Na veel juridisch getouwtrek heeft exploitant Frans Snel echter een extra kamer toegewezen gekregen en dat betekent dat het aantal op 70 komt. Volgens de APV dus één kamer teveel.

Als het herziene prostitutiebeleid van de gemeente wordt gevolgd betekent dat, dat alle kamers weer 'vrij komen' en geïnteresseerde exploitanten via loting moeten bepalen wie er buiten de boot valt.  Zover wilden ze het echter niet laten komen, dus is er voor een andere oplossing gekozen. Eén van de huidige exploitanten trekt zich terug waardoor drie kamers vrij komen. De nieuwe verhuurder zal er in plaats van drie maar twee in gebruik nemen. Daarmee komt het totale aantal kamers weer op 69.
Pin It
Bekeken: 3089x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/