Voor het nieuwe kaasmarktseizoen is Alkmaar Prachtstad op zoek naar enthousiaste kaasmeisjes én kaasjongens. Het seizoen loopt van vrijdag 27 maart tot en met 25 september en het historische evenement duurt telkens van 10:00 tot 13:00 uur. In juli en augustus is er ook elke dinsdagavond van 19:00 tot 21:00 uur een kleinere versie van de kaasmarkt.

Kaasmeisjes en -jongens moeten het leuk vinden om de kaasmarkt en de stad te vertegenwoordigen, regelmatig beschikbaar zijn, met buitenlandse toeristen om kunnen gaan en het leuk vinden om met hen op de foto te gaan.

Kijk voor een wervingspromo op de Facebookpagina van Alkmaar Prachtstad. Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. (foto: Facebook Alkmaar Prachtstad)
Pin It
Bekeken: 3316x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/