Alkmaar Centraal


In het weekend van 14 en 15 maart vindt in Sportcomplex De Meent de tweede editie plaats van het Dutch Trampoline Open, het grootste internationale toernooi op het allerhoogste niveau. Meer dan 400 elite trampolinespringers van over de hele wereld zullen een gooi doen naar het eremetaal. Onder hen springers van WK- en Olympisch niveau. Het hele weekend zullen er wedstrijden plaatsvinden voor teams, individueel en synchroon.

Ook de Nederlandse top is vertegenwoordigd, waaronder springers van Triffis Alkmaar als Thalissa Wijkstra en Lina Uljee, die het in Tokyo synchroon tot een vierde plaats wisten te schoppen bij het officieuze Jeugd WK. Kanshebbers namens Triffis zijn verder seniore en meervoudig WK deelneemster Niamh Slattery en het ontluikende talent Jordy Mol.

Studenten van het Horizon College verzorgenΒ  de catering en een DJ zorgt voor vermaak en ontspanning tussen de verschillende onderdelen. Ook zijn er stands met lokale producten en turnkleding.

Het Dutch Trampoline Open is zaterdag van 09:00 tot 20:00 uur en op zondag van 09:00 tot 20:30. Entree is 7,50 euro voor volwassenen en 10 euro voor een passe-partout voor beide dagen. Kinderen tot en met 12 jaar betalen 5 euro voor een dag en 6,50 euro voor een passe-partout. Meer informatie is te vinden op dutchtrampolineopen.com.Β (foto: Martin Mooij)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl