Alkmaar Centraal


Veel mensen doen geen aangifte van fietsdiefstal omdat ze het idee hebben dat dit toch geen zin heeft. Maar dikwijls treft de politie toch nog wel eens fietsen. En in veel gevallen valt dan niet de eigenaar of eigenaresse te achterhalen, omdat geen aangifte is gedaan.

Alweer eind vorig jaar werd in het Alkmaarse park Rekerhout een witte damesfiets gevonden met allerlei spullen in de fietstassen en aan het stuur. Agenten hebben tevergeefs het hele park doorzocht naar de eigenaresse, meldt wijkagent Bas Wijnen via Twitter.

Vermoedelijk was de fiets gestolen en achtergelaten toen de ketting eraf vloog. Het gaat om een damesfiets met fietstassen, een fluorgele zadelhoes en voorop een rek, deels grijs overgespoten. Aan het stuur hingen twee blauwe tassen. In de fietstassen zaten diverse kledingstukken, een damestas, een notitieboekje met pen en het boek 'Lieveling' van Kim van Kooten.

De eigenaresse van de fiets en de spullen wordt verzocht contact op te nemen met de politie. Dat kan via 0900-8844. (foto: Twitter @POL_BWijnen)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl