Het team van het Van der Meij College uit Alkmaar heeft het NK Beroepen gewonnen in de categorie Zorg & Welzijn. Zilver was er voor het Alkmaarse Clusius College in de wedstrijd Bloemwerk. Vorige week werden deze finales van de Skills Talents wedstrijden voor vmbo'ers gehouden in Leeuwarden. Als onderdeel van het provincieteam Noord-Holland Knights behaalden de twee scholenteams een vierde plaats.

Bij elkaar streden 327 finalisten om prijzen in tien categorieën, nadat er bijna 10.000 vmbo'ers deelnamen aan de voorronden. Alle opdrachten hadden het overkoepelende thema 'Back to the Future'. Daarin werd het team Zorg & Welzijn niet alleen flink op vakkennis getest, maar ook op samenwerking en organisatie.

Het Clusius behaalde verder een vierde plaats in de categorie Economie & Ondernemen en het Van der Meij een zevende plaats in de wedstrijd Dienstverlening & Producten. (foto: Jordi Sloots)
Pin It
Bekeken: 1914x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/