De inschrijving voor de populaire Alkmaar City Run by night is nu voor iedereen open. Tot maandag was de inschrijving voor achtste editie, die woensdagavond 20 mei plaatsvindt, alleen geopend voor leden van Le Champion. Deelnemers kunnen kiezen voor de 10 of 5 kilometer. Kinderen kunnen meedoen aan de Rollebol Kids Run van 0,8 of 1,6 kilometer, afhankelijk van de leeftijdscategorie.

Organisator Le Champion maakt ieder jaar samen met alle betrokken partijen één groot hardloopspektakel van de Alkmaar City Run by night. Inwoners dragen hun steentje bij met hun eigen versieringen en muziek. Toeschouwers moedigen de hardlopers enthousiast aan, vooral op de horecapleinen en diverse ‘cheering zones’ van de event partners. Na afloop kan iedereen tijdens Swinging Night weer genieten van bands en feestjes.

Ook dit jaar is Jeugdfonds Sport Alkmaar het goede doel van de Alkmaar City Run by night. Bij inschrijving kunnen deelnemers een vrijwillige bijdrage doen aan dit goede doel.

De Rollebol Kids Run begint om 19:20 uur. De 5 km begint om 20:45 uur en de 10 km om 21:00 uur. Finishen kan tot 23:30 uur.

Voorgaande jaren was de run voor het einde van de inschrijvingstermijn al uitverkocht, dus wacht niet te lang met aankoop van een van de 10.000 startbewijzen. Aanmelden en meer info op alkmaarcityrun.nl.
Pin It