Zaterdag 14 maart vindt weer een tweedehands kinderkleding- en speelgoedbeurs plaats bij 's Lands Welvaren in Schermerhorn. Naast kleding met maten tot hooguit 176 en speelgoed, worden ook boeken verkocht en artikelen die te maken hebben met kinderen, zoals kinderwagens, autostoeltjes en zwangerschapskleding.

De markt duurt van 09:00 tot 12:00 uur en toegang kost 2 euro. Wie zelf spullen wil verkopen kan voor 7,50 euro een tafel huren. Een eigen kledingrek kan voor 2,50 euro bij de tafel geplaatst worden. Meer informatie en reserveren via Chris Ruijgrok (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of Baukje De Vries (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Het adres van 's Lands Welvaren is Westeinde 2 te Schermerhorn. (foto: Pixabay / Gerhard Gellinger)
Pin It
Bekeken: 2790x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/