Woensdagmiddag heeft Alkmaars burgemeester Piet Bruinooge namens het Carnegie Heldenfonds vijf mensen geëerd die een drenkeling hadden gered tijdens de Alkmaar City Run van 2018.

Ruud Herder (rechtsboven op de foto) was in het water langs de Voordam gevallen, raakte buiten bewustzijn en dreigde te verdrinken. Brain Duffels, Vered Fijan en David Komen sprongen het water in om hem weer op de kant te krijgen. Daarna begon Femke Denkers met reanimatie en kreeg daarbij hulp van Jacqueline Etten en Sandra Kruit.

De reddingsactie was bij het Carnegie Heldenfonds aangemeld. Het Fonds is de zes redders zeer erkentelijk. De redders kregen een boeket en cadeaubon. Brian, Vered en David ontvingen bovendien een bronzen penning met lofschrift. Sandra Kruit kon helaas niet aanwezig zijn bij de ceremonie. (foto: Jan Jong)
Pin It
Bekeken: 2525x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/