Toch een beetje bijzonder gezicht: niet alleen lege schappen in de supermarkten, maar ook lange rijen voor de coffeeshops. Wiet, hasj en paddo's en hasj lijken net als closetpapier tot de eerste levensbehoeften te behoren. Na de persconferentie van ministers Bruno Bruins en Arie Slob zondag rond 17:00 uur, waarin zij aankondigden dat naast scholen en horeca ook coffeeshops zouden sluiten, ontstond er een run op de verstrekkers van wiet en hasj. De opgelegde sluitingstijd was 18:00 uur, dus er was opeens haast.

Eigenaren van coffeeshops lieten weten dat zij in een uur tijd net zoveel verkochten als normaal verspreid over een hele avond, ondanks een ingesteld maximum van vijf gram per persoon. Dealers liepen langs de rijen en deelden hun visitekaartjes uit. Voor hen breken gouden tijden aan, tenminste tot 6 april, de voorlopige einddatum van de 'drooglegging'. Buitenlandse zenders pikten de beelden van de wachtrijen voor de coffeeshops op, met het commentaar dat dit 'typically Dutch' was.
Pin It
Bekeken: 4028x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/