Alkmaar Centraal


Enkhuizen was 12 mei het toneel van de talkshow NV Noord-Holland Noord. De NV NHN streek, op uitnodiging van de 40 jaar jonge vereniging Enkhuizen Onderneemt, neer bij Brouwerij De Werf waar presentatoren Jaap Sluis en Bas de Regt zich opmaakten om diverse spraakmakende gasten te ontvangen.

De talkshow NV Noord-Holland Noord is voor, door en met ondernemers en is een initiatief van het Regionaal Platform Arbeidsmarktbeleid (RPA nhn). In een informele setting nemen de presentatoren de toehoorders mee langs de belangrijkste landelijke en regionale ontwikkelingen, vraagstukken, creatieve oplossingen en innovaties. De gasten spraken onder meer over cyber crime, crowdfunding en open hiring.

Op de bank van de NV verschenen deze keer Willem Sodderland van Seamore, Jumbo filiaalmanager Dirck Slabbekoorn, Wilma Peelen van Sneeboer, Ton de Rooij van De Garden, Werksaam-directeur Marjolijn Dölle, Jan Jacob Jaasma van het Martinuscollege, Ben Tap van RPAnhn, Ciska Pouw van de Westfriese Zorg Academy, Jeroen Mulder van Nautisch Enkhuizen), Wereldkampioen Michiel Insinger en burgemeester Jan Nieuwenburg.

Ook WBG-voorzitter Hans Huibers laat van zich horen tijdens deze editie van NV NHN. Muzikaal intermezzo wordt verzorgd door muzikant Joey Vriend. De gasten spreken onder meer over cyber crime, crowdfunding en open hiring.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl