De Noordwest Ziekenhuisgroep heeft een mobiel coronateam opgericht. Dit blijkt uit een persbericht van gemeente Alkmaar. Hierin wordt medegedeeld dat teamleden parkeerontheffing krijgen in de omgeving van het ziekenhuis, zodat ze zo snel mogelijk vanaf hun auto naar binnen kunnen en vice versa.

Noordwest diende het verzoek tot parkeerontheffing in en het college ging akkoord, omdat het inziet dat van de parkeerregels afgeweken moet worden om het team zo effectief mogelijke te laten handelen. "Dit besluit is vanzelfsprekend snel genomen. Waar we kunnen doen wij er alles aan om de strijd tegen het coronavirus te ondersteunen. Het toestaan van parkeren in de omliggende straten voor dit team is daarom voor ons vanzelfsprekend."

De regeling blijft van kracht gedurende de afgekondigde nationale maatregelen van het kabinet. De voertuigen van het coronateam zijn voorzien van een kaart.
Pin It
Bekeken: 2741x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/