Alkmaar Centraal


Museum BroekerVeiling is, net als alle musea in Nederland, tot in ieder geval 6 april gesloten voor publiek. Verder zijn er vergaderingen en bijeenkomsten tot ver in mei afgemeld. En dat terwijl het Langedijker museum het financieel toch al niet makkelijk heeft. Vandaar dat de medewerkers en vrijwilligers maandag een ludieke taartactie zijn gestart.

"In het museumrestaurant zijn bezoekers al gewend om te genieten van heerlijke verse appel- of monchoutaart. Als je het museum binnenkwam rook je die heerlijke geur al", zegt Wouter van Assendelft van marketing. "Nu kan iedereen ook thuis genieten van deze heerlijke verse en huisgemaakte taarten. Voor 15 euro per taart steun je het museum door deze moeilijke periode."

De taarten worden in de gemeente Langedijk gratis bezorgd maar kunnen ook worden afgehaald bij het museum. Bestellen kan via  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en 0226-313807. Vanzelfsprekend wordt rekening gehouden met de RIVM-richtlijnen.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl