Alkmaar Centraal


Uit de dagelijks rond 14:00 uur gepubliceerde cijfers van het RIVM blijkt dat het aantal geregistreerde corona-patiënten in regio Alkmaar (exclusief Castricum) in de voorafgaande 24 uur opgelopen is van 67 naar 73.

Alkmaar kende een stijging van 20 naar 24 geregistreerde besmettingen. De andere twee corona-patiënten komen uit Heerhugowaard en Heiloo. Deze gemeenten komen uit op respectievelijk zestien en negen gevallen. Bergen en Langedijk bleven stabiel met beide twaalf corona-patiënten.

Inmiddels heeft covid-19 in Heerhugowaard een leven geëist. Dit liet burgemeester Bert Blase dinsdag weten. "Het medeleven van samenleving en gemeentebestuur gaat uit naar de nabestaanden. Ik merk een grote betrokkenheid - en ook vastberadenheid. Sterkte aan alle nabestaanden en betrokkenen!"

Wellicht ten overvloede: het aantal met corona besmette personen zal veel hoger liggen dan het aantal registraties, aangezien alleen 70-plussers en ernstig zieke mensen worden getest. Daarnaast wordt het aantal personen dat genezen is niet bekend gemaakt.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl