Alkmaar Centraal


De Alkmaarse tak van de Junior Chamber International (JCI) heeft een aantal nieuwe tablets geschonken aan de IC van de Noordwest Ziekenhuisgroep. Daar was behoefte aan: nu kunnen patiënten van de IC makkelijker contact met hun familie leggen. "Ons doel is het organiseren van evenementen en de opbrengst daarvan te gebruiken voor goede doelen. Een bekend voorbeeld is het Culinair Plaza in Alkmaar. Maar we zijn het hele jaar door actief", aldus Ak Azizi van de JCI.

Ook nu, tijdens de Corona-crisis wil de JCI een steentje bijdragen. "De tablets zijn maar een begin. Er zitten veel ouderen alleen thuis, die hebben het zwaar. We weten nog niet precies hoe, maar die gaan we ook helpen. Binnenkort steken we - skypend - weer de koppen bij elkaar, dan komen we er wel uit. We hopen met onze acties ook anderen enthousiast te maken om een helpende hand toe te steken. Juist in deze onzekere tijden moeten we elkaar helpen", besluit Azizi.

De JCI is een internationale organisatie, de Alkmaarse kamer is ontstaan in 1965 en telt zo'n 30 leden, landelijk zijn dat er ongeveer 2.000.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl