Alkmaar Centraal


Ook veel mensen die worden ondersteund door Philadelphia Zorg zitten thuis. Ontzettend vervelend, want er heerst onzekerheid en ook verveling. Daarom heeft de zorginstelling speciaal een online platform en een videokanaal op YouTube via Philadelphiaweb gelanceerd onder de noemer ‘Hallo! Thuis’. De inhoud is afgestemd op het niveau van de cliënten, maar iedereen is natuurlijk welkom om een kijkje te nemen.

Philadelphia biedt voor mensen met een beperking in het Alkmaarse wijkcentrum Daalmeer een ontmoetingsplek en ambulante begeleiding, en verzorgt voor hen werk- en dagbesteding zowel in ontmoetingsplek De Horst te Heerhugowaard als in De Horizon te Broek op Langedijk. Bovendien is er een woonlocatie in Sint Pancras en zijn er zes verspreid in Heerhugowaard.

Op Hallo Thuis is allerlei informatie over het coronavirus te vinden en dagelijks is er een journaal (19:00 uur) geschikt voor mensen met een verstandelijke beperking en een spetterend optreden van Marco de Hollander. Verder is er ruimte voor andere acts, workshops, leuke verhalen en grappige filmpjes. En die mogen cliënten en vast ook wel verzorgers zelf aanleveren.

Neem een kijkje op philadelphia.nl/hallothuis.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl