Alkmaar Centraal


Door de maatregelen van de overheid om het coronavirus in te perken kunnen aankomende studenten niet naar de Open Dag van Hogeschool Inholland komen. Daarom organiseren de Alkmaarse hbo-opleidingen bij Inholland nu als een van de eersten in de provincie een Online Open Dag, zodat aankomende studenten de deur niet uit hoeven.

Zaterdag 4 april tussen 10:00 en 14:00 uur kunnen studiezoekers op hun mobiel of laptop chatten met studenten en docenten via inholland.nl/opendag. Ze kunnen presentaties bekijken, een live radioshow volgen, via een livestream vragen stellen en vooral sfeer proeven. Studenten laten in video’s zien hoe het is om bij Inholland Alkmaar te studeren. Na 4 april blijft de website toegankelijk.

"Tijdens de Online Open Dag is er ruimte om te oriënteren, opleidingen te vergelijken en zelfs al in te schrijven. We stellen alles in het werk om iedereen online de sfeer te laten proeven", vertelt Jet de Ranitz, voorzitter van het College van Bestuur van Hogeschool Inholland. "Het is anders dan anders, maar ik weet zeker dat we veel vragen kunnen beantwoorden en echt een voorproefje kunnen geven.”

Tijdens de live radioshow vertellen studenten en docenten van de verschillende locaties van de hogeschool over hun ervaringen. Vanuit de eigen huiskamer kunnen vragen gesteld worden. Zo krijgen toekomstige studenten meer te horen over de sfeer bij de Inholland.

Op inholland.nl/opendag staan ook video's van presentaties, studentenprojecten, een video van een vestiging van Inholland, artikelen over studenten- en  onderwijsprojecten en tips voor ouders.

Bij Inholland Alkmaar worden de volgende opleidingen aangeboden: Technische Informatica, Business IT & Management, Bouwkunde, Civiele Techniek, Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde, Technische Bedrijfskunde, Accountancy, Finance & Control, Business Studies, Social Work, Verpleegkunde en de Pabo.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl