De RIVM-update van donderdag 13:50 uur toont dat in regio Alkmaar het aantal meldingen van coronapatiënten die in het ziekenhuis opgenomen zijn (geweest) is gestegen van 97 naar 102.  Na vier dagen met slechts één melding, steeg het Alkmaarse aantal van 37 naar 40. De andere twee kwamen vanuit Bergen (16) en Heiloo (9). Langedijk blijft staan op 15 opnames en Heerhugowaard al vijf dagen lang op 22.

Het aantal centraal gemelde ziekenhuisopnames vanwege covid-19 steeg nationaal met 237 naar 7.972. Dat is het laagste aantal sinds de 'bult', en dus een goede voortzetting van de neerwaartse trend. Woensdag werd geconstateerd dat de instroom op IC-afdelingen voor het eerst lager was dan de uitstroom. Het totaal aantal daalde van 1.424 naar 1.408. Vooral in Noord-Brabant, de zwaarst getroffen provincie, gaat de druk er een beetje vanaf.

Het aantal positief geteste personen liep de afgelopen dag aanzienlijk op met 1.213 naar 21.762, maar dit valt samen met het testproject voor zorgpersoneel buiten ziekenhuizen. Het aantal door het RIVM vastgelegde meldingen van overlijdens in verband met het coronavirus steeg met 148 naar 2.398. Thuisoverlijdens worden echter niet geregistreerd sterfgevallen in verzorgingshuizen dikwijls ook niet.
Pin It
Bekeken: 2386x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/