Burgemeester Piet Bruinooge heeft vrijdag een Alkmaarse bezorgpizzeria gesloten, omdat er personeel met symptomen van het coronavirus met het eten in de weer was. Dit meldt het NHD. Bruinooge laat niet los om welke pizzeria het gaat, maar wel dat het voorval bij toeval werd ontdekt, terwijl de zaak in verband met ’wapens’ door de politie bezocht werd.

Het bedrijf blijft in ieder geval op slot tot de ziekige medewerkers getest zijn op besmetting met het coronavirus en de uitslag bekend is. Over er nou wapens gevonden zijn is niet bekendgemaakt.

Vrijdag liet Bruinooge nog weten dat er stevig gehandhaafd zou worden tijdens de paasdagen. Deels doordat hij op woensdag met een aantal handhavers was mee gefietst en het drukker was dan gehoopt. Dat viel hem met name op in Alkmaar-Noord en op het Bolkwerk zag hij aan het water mensen te dicht op elkaar zitten. Hij merkte ook dat er toch weer meer winkels open gaan.

Bruinooge bekent dat hij met een dilemma zit over de handhaving. Niet zozeer wat bekeuren wellicht, maar wel het afsluiten van plekken waar mensen graag samenkomen. Voor nu staan alle wateren en de skatebaan in Alkmaar-Noord op de radar. Gele waarschuwingsborden staan klaar en wijzen om wateren te sluiten, maar het lijkt hem alsof het al een beetje een spelletje wordt voor de overtreders om net op tijd weer voldoende afstand te houden als handhaving langs komt.
Pin It
Bekeken: 1737x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/