Regio Alkmaar sloot het paasweekend af met nul nieuwe coronapatiënten in het ziekenhuis, en zo blijft het totale aantal op 109 patiënten die opgenomen zijn (geweest). Dit blijkt uit RIVM-cijfers van dinsdag. Het aantal Alkmaarse (ex)patiënten blijft op 47. Bergen en Heiloo blijven inmiddels zes dagen hangen op 16 en 9 meldingen. Langedijk (15) doet het een dag beter en Heerhugowaard staat alweer elf dagen lang op 22 gevallen.

Nationaal steeg het aantal meldingen van gehospitaliseerde coronapatiënten met 210 naar 8.939. Dat zijn er meer dan de dagen ervoor, vermoedelijk door vertraging van melding tijdens de paasdagen. Desalniettemin houdt de op 25 maart gestarte dalende trend goed aan en hebben ziekenhuizen het weer net een beetje rustiger. Het aantal meldingen van overleden covid-19 patiënten was met 122 naar 2.945 weer wat hoge, maar ook hier blijft de trend dalend.

Het aantal gemelde positieve tests nam toe met 868 naar 8.939. Na uitbreiding van het testprogramma zijn dat er weer minder op een dag. Mede door die tests is nu 28 procent van alle besmette mensen zorgverlener. De helft van hen is jonger dan 45 jaar en 81 procent is vrouw. Van de overige patiënten is de helft boven de 71 jaar oud en 48 procent vrouw.
Pin It
Bekeken: 1748x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/