Het aantal WW-aanvragen in Noord-Holland Noord steeg in maart met 58 procent ten opzichte van februari. Daarmee steeg het aantal WW'ers in deze regio met 6,4 procent. Het landelijk gemiddelde is 4,6 procent. Alkmaar zat ruim boven het gemiddelde met 9,0 procent meer inwoners deels of geheel in de WW, Langedijk kwam uit op 6,0 procent en Heerhugowaard bleef enigszins gespaard met 3,9 procent.

In Alkmaar steeg het aantal WW'ers in maart met 129 naar 1.555, in Langedijk met 17 naar 302 en in Heerhugowaard met 27 naar totaal 722. Dat betekent dat nu respectievelijk 2,6, 2,0 en 2,6 procent van de beroepsbevolkingen deels of geheel in de WW zit.

Relatief de meeste nieuwe uitkeringen waren voor horecapersoneel en uitzendkrachten, maar ook de cultuursector, detailhandel en transportsector werden bovengemiddeld getroffen.

Wat opvalt is dat de meeste uitkeringen hooguit zes maanden zullen lopen. Dat betekent dat veel WW'ers nog niet lang (opnieuw) aan het werk waren.
Pin It
Bekeken: 2001x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/