Dinsdagochtend 7 april werd een 36-jarige Alkmaarder bij de voordeur van zijn appartement aan de Waalstraat in zijn been geschoten. De voor hem onbekende dader is nog niet achterhaald. De politie is nog steeds naarstig op zoek naar mensen die meer denken te weten en publiceerde via YouTube een videoboodschap.

Rond 11:50 uur was de man bezig zijn lunch klaar te maken, toen er beneden bij de ingang van de portiekflat werd aangebeld. Hij liet de bezoeker zonder te kijken of te luisteren binnen en wachtte hem boven bij zijn voordeur op. Toen de bezoeker boven kwam schoot hij prompt op de bewoner en raakte hem in het been. Daarna ging hij er vandoor via de achteruitgang van het trappenhuis.

Het slachtoffer belde 112 en de hulpdiensten kwamen spoedig, maar de politie kon de dader niet meer vinden. De man is door de brandweer uit zijn woning gehesen en onder politie-escorte per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De dader is licht getint, 20 tot 30 jaar oud, rond 1,80m lang, heeft een normaal postuur en donker kort geschoren haar. Hij droeg een rood shirt en een mondkapje.

Wie meer denkt te weten kan 0900-8844 bellen, Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.
Pin It
Bekeken: 1578x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/