Stichting IT=Alkmaar is een samenwerkingsverband van negen Alkmaarse IT-bedrijven die als doel hebben Alkmaar op de kaar te zetten als IT-stad. “In Alkmaar zitten hele mooie en innovatieve IT bedrijven, we mogen best trots op onszelf zijn en dit meer laten zien. Veel IT’ers vinden het leuk om in een inspirerende en bruisende stad te werken, waar veel te doen is. Daarom organiseren we meetups en events, maar we sluiten ook graag aan bij bestaande initiatieven die de stad levendig maken”, aldus voorzitter Sven Visser.

Door de coronacrisis is aan het organiseren van events een abrupt einde gekomen. “Bij de verschillende IT-bedrijven merken we dat er snel is geschakeld. Van op kantoor naar thuiswerken ging vrij soepel, maar voor de IT=Alkmaar Events betekent het dat we een paar maanden stil liggen".

Daarom heeft ook de stichting IT=Alkmaar snel de omslag gemaakt van fysieke naar online events. “We proberen nu zoveel mogelijk online aan te bieden. Want ook nu, in tijden van crisis, willen we de stad Alkmaar graag op de kaart zetten. Daar komt bij dat een aantal van de samenwerkende bedrijven nog steeds vacatures open heeft staan. We hopen dus nog steeds toekomstige collega’s te bereiken."

De stichting hoopt dat de events na de zomer weer gewoon doorgang kunnen vinden. “We hebben in november ons IT=Alkmaar Event op de kaart staan, maar daarvoor hopen we iedereen al wel weer te zien". Tot die tijd biedt de stichting via de online kanalen webinars, whitepapers en artikelen aan. Voor meer informatie: itisalkmaar.nl.
Pin It
Bekeken: 1638x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/