Alkmaar Centraal
00:00
55
00:00


In de nacht van vrijdag op zaterdag heeft voor de derde keer in vijf jaar tijd een ramkraak plaatsgevonden bij de winkel van Cameraland aan de van Ostadelaan in Alkmaar. De kraak werd even na 03:00 uur gemeld. De politie was snel ter plaatse en trof toen een rode Volkswagen Caddy bestelwagen, die met de neus door de glazen pui stak.

De daders waren over de stoep langs de Albert Heijn gereden om vaart te maken en door de pui te rammen. Dat is echter niet gelukt, de eerder in Alkmaar gestolen auto is blijven hangen op het rolhek en de stalen palen voor de winkel. Desondanks is er veel schade aangericht. De politie maakte een zoekslag in de omgeving naar mogelijk drie daders met onder andere een politiehond, maar ze zijn niet aangetroffen.

Cameraland is vanwege de kostbare apparatuur een gewild object voor ramkrakers. In 2018 werd de pui al eens vernield. De politie was toen zo snel ter plaatse dat de daders in de directe omgeving konden worden aangehouden. Ook in 2015 werd de winkel door ramkrakers bezocht en had de politie de daders snel te pakken.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl