De brandweer heeft zondagmiddag een bootje gered van de ondergang. Het bootje voer door het kanaal Omval-Kolhorn toen door nog onbekende oorzaak ter hoogte van de Kerkbrug of Kippenbrug bij Oudorp de kant werd geraakt en er een gat ontstond. De brandweer spoedde zich na de alarmering naar de plaats des onheils, die van Alkmaar over de weg en de brandweer van Akersloot over het water.

Eenmaal ter plaatse gingen twee brandweermannen het koude water in om het gat te dichten, waarna het water weer uit de boot werd gepompt. De Akersloter brandweerboot sleepte tenslotte het gehavende pleziervaartuig af naar de jachthaven van Akersloot. Er raakte niemand gewond en na het ontstaan van het gat hebben de eigenaars en opvarenden snel de persoonlijke spullen van boord gehaald. In de jachthaven van Akersloot zal verder de schade worden bepaald en worden gerepareerd.
Pin It
Bekeken: 1543x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/