De politie heeft woensdagmiddag in de binnenstad van Alkmaar gezocht naar een witte bestelbus, een Renault Traffic. Het rijgedrag van de bestuurder was een agent in burger opgevallen. Hij vroeg aan de collega's of er een politieauto in de buurt was en dat bleek het geval. De bestuurder ging er daarop vandoor en is daarbij op hoge snelheid door de Langestraat gereden, zo melden meerdere getuigen.

Voetgangers moesten opzij springen en mensen met fietsen aan de hand kwamen te val in een poging de aanstormende bus te ontwijken. Er is een burgernet bericht uitgestuurd in een poging de bestuurder te vinden. Het is de politie gelukt de bestelbus klem te zetten op de kruising bij de Tesselsebrug. De man is aangehouden en kan in ieder geval een flinke boete tegemoetzien. Mogelijk heeft hij tijdens zijn rit een auto beschadigd, daar wordt nog onderzoek naar gedaan.

politieman in burger
Pin It
Bekeken: 1516x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/