Dinsdagavond heeft de politie in ieder geval één persoon aangehouden bij het Oudorperplein in Alkmaar. Het gaat om de passagier van een zilvergrijze Citroën C3 die kort daarvoor klem was gereden op het voetgangersbruggetje tussen het Oudorperplein en de Krijtmolen.

De bestuurder van de auto had kort daarvoor een stopteken gekregen maar besloot een ontsnappingspoging te wagen. De achtervolging die daarop volgde voerde de Citroën en de achtervolgende politiewagen op hoge snelheid door een woonwijk tot de bestuurder het betreffende bruggetje opreed dat aan de andere kant afgesloten bleek met een paaltje.

Zowel de bestuurder als de passagier zetten het daarna op een lopen. De bestuurder wist daarbij te ontkomen, de passagier ging in een bushokje zitten alsof ze daar op de bus wachtte. De politie werd echter getipt waarna ze werd aangehouden. De politie heeft daarna de auto kort doorzocht en meegenomen naar het bureau.
Pin It
Bekeken: 1668x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/