Het college van Alkmaar heeft besloten om de gesprekken over de Alkmaarse woonnorm te verdagen naar een later moment, omdat er door het coronavirus teveel onzekerheid is ontstaan. Het college wil de Woonnorm eind dit jaar of in de eerste helft van komend jaar alsnog aanbieden aan de gemeenteraad.

Op het moment is het niet goed mogelijk om met projectontwikkelaars en bouwers open gesprekken te voeren over de woonnorm, omdat er teveel onzekerheid is over de nabije toekomst. De gesprekken zouden moeten gaan over ambities, haalbaarheid en betaalbaarheid  van die woonnorm, iets waar OPA onlangs nog raadsvragen over stelde.

Het college stelt het debat rond uit tot een moment dat de gevolgen en effecten van de huidige tijd duidelijker zijn, en er meer rust in de markt is ontstaan. De komende periode wordt gebruikt om de tot nu toe opgehaalde opmerkingen te onderzoeken en referenties of alternatieven te verzamelen.
Pin It
Bekeken: 1579x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/