Normaal is de werkgroep Alkmaar van Amnesty International aanwezig op het Bevrijdingsfestival in De Hout, maar vanwege de coronamaatregelen gaat dat niet door. De groep nodigt nu inwoners uit om mee te doen aan een alternatieve Amnesty-actie rondom 75 jaar herdenking 4/5 mei.

Op amnesty.nl staan onder 'Kom in actie!' een reeks acties, zoals het tekenen van een petitie, het sturen van een e-mail of het per mail sturen van een brief aan autoriteiten. Er zijn kant-en-klare brieven waar alleen nog maar een naam en woonplaats onder hoeft.

Iedereen kan zelf kiezen waaraan mee te doen, maar de Alkmaarse werkgroep beveelt aan om aandacht te besteden aan acties specifiek gericht op mensen die door de coronacrisis extra getroffen zijn, bijvoorbeeld in Hongarije, Tsjetsjenië en Iran. (foto's: amnesty.nl)
Pin It
Bekeken: 1743x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/