Na wekenlang thuis stil te hebben gezeten, mag de jeugd vanaf vandaag weer buiten sporten. Uiteraard zijn hier strenge regels aan verbonden zodat dit veilig en verantwoord kan, maar de voetbal rol weer. Ook op de velden van SV De Rijp.

"Ik vergelijk het maar met koeien die na zeven maanden de wei weer in mogen en helemaal gek worden", omschrijft bestuurslid Martin Effting de blijdschap bij jeugdspelers van SV De Rijp. "Super leuk en heel erg fijn", zeggen spelers Kian, Thiemen en Faas tegen mediapartner NH Nieuws.

Vorige week maakte de regering bekend dat er vanaf vandaag weer gesport mag worden door de jeugd. Tot 13 jaar mag dat zoals het voor het uitbreken van de coronacrisis er aan toe ging. De oudere jeugd moet minstens anderhalve meter afstand houden.

Verder moeten de clubs voldoen aan het protocol van NOC*NSF en de plaatselijk geldende noodverordening. Zo blijven de kantine en kleedkamers nog dicht en mogen ouders niet langs de lijn staan.
Pin It
Bekeken: 1810x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/