Op 4 mei herdenkt ook Alkmaar allen die zijn gevallen voor onze vrijheid. Door de coronacrisis zal er dit jaar een aangepast programma zonder publiek zijn. Alkmaar Centraal legt dit vast en zendt de herdenkingsrede en de kransleggingen op 4 mei uit, zodat iedereen de herdenkingen vanuit huis kan kan volgen.

Burgemeester Piet Bruinooge spreekt één herdenkingsrede uit gericht aan alle Alkmaarders. Vervolgens zal hij samen met zijn echtgenote kransen leggen bij de monumenten in Alkmaar, De Rijp/Noordeinde en Stompetoren. Daarna vindt een korte, aangepaste, ceremonie plaats in aanwezigheid van een lid van de 4 mei comités. Er is dit jaar geen stille tocht, ook niet vanuit Oudorp naar Sint Pancras.

De uitzending is op 4 mei van 17:45 tot 19:00 uur te zien op het televisiekanaal en het Youtubekanaal van HALStad Centraal en de Facebookpagina van Alkmaar Centraal. Daarna blijft de uitzending beschikbaar via deze media.

De Nederlandse vlag, zonder wimpel, hangt op 4 mei de hele dag halfstok. Op 5 mei hangt de Nederlandse vlag, zonder wimpel, in top.
Pin It
Bekeken: 1741x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/