Woensdag zijn vanaf het RIVM geen meldingen van ziekenhuisopnames of besmettingen in verband met het coronavirus uit de regio gekomen. Zo blijft het aantal patiënten dat opgenomen is (geweest) op 53 voor Alkmaar, 27 voor Heerhugowaard, 16 voor Langedijk, 17 voor Bergen en 9 voor Heiloo. Het aantal positieve tests blijft voor de regio staan op 503.

Het RIVM meldde wederom weinig positieve tests, ziekenhuisopnames en sterfgevallen in verband met corona, maar dat heeft zeer wel mogelijk te maken met de feestdagen. Het aantal (ex-) patiënten steeg met 232 naar 41.319, het aantal (voorheen) gehospitaliseerde patiënten met 27 naar 11.153 en het aantal overleden patiënten met 36 naar 5.204.

Het aantal bewezen en verdachte covid-19 patiënten op IC-afdelingen was zondag 638 en de voorlopige raming voor woensdag is 578. Op dit tempo zij de IC-afdelingen voor coronapatiënten nog voor het eind van de maand vrijwel leeg. In Alkmaar lagen maandag nog 10 patiënten op de IC. Daarnaast hebben Noordwest Alkmaar en Den Helder nog 7 covid-19 patiënten op verpleegafdelingen en zijn er 7 mensen die op uitslag van hun test wachten.
Pin It
Bekeken: 2174x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/