Koningin Máxima heeft dinsdag een werkbezoek afgelegd bij aan AFPRO Filters in Alkmaar. Het bedrijf, gespecialiseerd in producten voor luchtfiltratie, produceert in samenwerking met Koninklijke Auping en Koninklijke DSM mondkapjes voor professionals in de zorg. Het doel is om wekelijks een miljoen mondkapjes te produceren voor professionals in de gezondheidszorg.

Koningin Máxima begon het werkbezoek met een rondleiding door de productiefaciliteit waar ze uitleg kreeg over de grondstoffen voor de mondmaskers, de speciale machines die zijn aangeschaft voor de productie en de kwaliteitstest. Na de rondleiding heeft Koningin Máxima twee rondetafelgesprekken gevoerd. E'n daarvan ging over de productie- en het kwaliteitsproces. Bij het tweede gesprek vertelde de vertegenwoordiging van het Landelijk Consortium Hulpmiddelen (LCH) over hun rol in de gezamenlijke inkoop van onder meer medische mondmaskers en de distributie.

Door middel van telefoongesprekken en werkbezoeken informeren Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima zich over de gevolgen van de corona-uitbraak en spreken zij hun steun en waardering uit voor de inzet van zovelen in de bestrijding van de pandemie. In afstemming met de betrokken organisaties worden maatregelen getroffen om de werkbezoeken te kunnen laten plaatsvinden. (foto: ANP/Koen van Weel)

 
Pin It
Bekeken: 1524x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/