Jaarlijks raken duizenden mensen vermist. Doorgaans zijn ze al redelijk snel weer terecht, maar soms dan blijven ze spoorloos. Om hier extra aandacht voor te vragen, plaatst Politie Alkmaar in deze 'Mis je mei?' maand elke week op Facebook een bericht over een lange vermissing. Deze keer wordt Dirk van den Belt belicht.

Van den Belt vertrok zondag 8 april 2018 wandelend vanaf zijn huis in Kampen en nam de trein naar Alkmaar. Hier is zijn uitchecken geregistreerd. Waar hij daarna naar is toe gegaan, blijft onduidelijk. Wel kreeg de politie enkele tips. De vermiste man zou na die datum gezien zijn in de omgeving van Winkelcentrum De Mare.

Van den Belt is 83 jaar oud, 1,65 tot 1,70m lang, heeft een normaal postuur (met buikje) en grijs/wit haar. Hij is brildragend en droeg op de dag dat hij verdween een blauwe spijkerbroek, ruitjesoverhemd, beige schoenen en een donkerblauwe gewatteerde jas tot op de heup, met stiksel.

Wie meer denkt te weten, wordt verzocht contact op te nemen met de politie via 0800-6070.

 
Pin It
Bekeken: 1623x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/