Vrijdag is een Alkmaarse vrouw brutaal beroofd van haar elektrische bakfiets bij de Oudegracht in haar woonplaats. "Mijn bakfiets is net uit mijn handen gestolen", schreef ze die dag om 11:43 uur op Facebook. Ze had snel contact opgenomen met de politie, die via Burgernet een bericht verspreidde. Tevergeefs, bleek een uur later.

Kim vraagt mensen om haar te helpen bij het terugvinden van de fiets. De dader was een blonde dunne man van rond de 30 jaar oud, met moedervlekken in zijn gezicht, schrammen op zijn hand en hij droeg een spijkerbroek. De man had een handlanger die iets verderop in de straat met zijn rode scooter op de uitkijk stond. Reageerders hebben aangeraden om na te gaan of er camerabeelden zijn gemaakt van de beroving.

De elektrische fiets is zwart en van het merk Cargobike, type Long. De bak heeft grote doorzichtige/zwarte plastic kap en op de zijkant van de bruin/grijze bak staat "Bakfiets.nl". Het framenummer is AZ1202021.

De politie is bereikbaar via 0900-8844 voor tips.

 
Pin It
Bekeken: 1875x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/