Alkmaar Centraal


Heel het postcodegebied 1800 in Alkmaar is in de prijzen gevallen bij de laatste trekking van de Postcode Loterij. De winnaars krijgen per lot een shoptegoed van 50 euro, dat kan worden ingeruild voor diverse cadeaukaarten naar keuze, te besteden bij ondernemers en winkeliers in de buurt. Naast de schenkingen aan goede doelen, wil de Postcode Loterij ook via het prijzenpakket een steentje bijdragen en de ondernemers een hart onder de riem steken. Zo winnen de buurtbewoners, maar ook de lokale ondernemers.

Met het gewonnen shoptegoed kunnen de winnaars cadeaukaarten uitkiezen die zijn in te wisselen bij lokale ondernemers, aangesloten bij een van de cadeaukaarten naar keuze: de Bakkers-, Koffie-, Lokaal Vers-, IJs- en Restaurant cadeaukaarten, de Nationale Horeca cadeaukaart, de HEMA cadeaukaart en de Fashioncheque. Winnaars krijgen ook de mogelijkheid om een deel van het gewonnen tegoed te doneren aan Voedselbanken Nederland. Winnaars worden binnenkort per brief over hun prijs geïnformeerd.

De gevolgen van de coronacrisis zijn ingrijpend en juist nu is steun voor ondernemers in de buurt extra waardevol. Daarom heeft de Postcode Loterij het prijzenpakket van april, mei en juni uitgebreid met totaal 17,5 miljoen euro aan cadeaukaarten. Ondernemers kunnen zich aansluiten via postcodeloterij.nl/lokaleondernemers.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl