Burgemeester Piet Bruinooge roept Alkmaarders met een videoboodschap op om ook tijdens het Hemelvaartweekend de coronamaatregelen te respecteren houden en afstand tot elkaar te houden.

"Het zou zomaar eens mooi weer kunnen worden. Normaal gesproken een ideaal moment om er massaal op uit te trekken", blijkt Bruinooge vooruit. "Ik blijf echter benadrukken dat we ons in de strijd tegen het coronavirus aan de noodmaatregelen moeten blijven houden. Op bepaalde plekken is het de afgelopen tijd echt veel te druk geweest. We moeten samen voorkomen dat we de versoepeling van de noodmaatregelen weer teruggedraaid moeten worden, omdat het te druk is, of omdat het coronavirus weer meer besmettingen veroorzaakt."

"We zijn voorzichtig op de goede weg, maar dat kunnen we alleen voortzetten als we volhouden. Geniet vooral van een lang weekend, maar hou afstand, vermijd drukke plekken en blijf bij gezondheidsklachten thuis. Blijf gezond!", besluit de burgervader van Alkmaar.

 
Pin It
Bekeken: 1389x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/