Alkmaar Centraal
00:00
55
00:00


Woensdag rond 19:50 uur is de Jumbo supermarkt aan de Winkelwaard in Alkmaar overvallen door twee mannen. Ze dwongen de twee personeelsleden, die net de losstaande pinautomaat aan het legen waren, om het geld te overhandigen onder bedreiging van een echt of nep vuurwapen. Eén van de medewerkers kreeg daarbij een mep. Daarna gingen ze er vandoor op een zwarte Gilera-scooter met achter blauwe kappen en zonder kentekenplaat.

De politie gaf aanvankelijk via Burgernet aan twee blanke daders te zoeken, maar dat werd even later gecorrigeerd tot twee donker getinte mannen van rond 1,90 m lang. Ze waren donker gekleed, met een donkere jas met capuchon en ze droegen zwarte integraalhelmen. Na de overval reden ze in de richting van de Schinkelwaard. In het bericht werd gevraagd in de omgeving van Oudorp naar hen uit te kijken. De omvang van de buit is nog bekend.

De politie heeft verklaringen afgenomen van personeel en andere getuigen. Een van de medewerkers had de overval zo goed als het ging gefilmd. Wie meer denkt te weten wordt verzocht de politie te bellen via 0900-8844. Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Het zaaknummer is 2020102309.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl