Gosse Postma van CDA Alkmaar heeft een motie opgesteld met het verzoek aan het college van B&W om parkeren in parkeergarages gedurende het eerste uur gratis te maken. De fractie wil daarmee met name ondernemers in de horeca en detailhandel een steuntje in de rug geven. De motie wordt donderdag voorgelegd aan de gemeenteraad.

De detailhandel en horeca in Alkmaar helft al flinke klappen gehad door de overheidsmaatregelen om het coronavirus in te dammen. Om deze sectoren financieel te steunen, zijn al diverse maatregelen in het leven geroepen door het Rijk en gemeente Alkmaar. CDA Alkmaar wil daarbij graag bezoek stimuleren door een jaar lang het gratis eerste uur in gemeentelijke parkeergarages cadeau te geven, en dit ook regionaal te promoten.

Het verlies voor de gemeente moet gedekt worden vanuit het noodfonds en na het jaar moet evaluatie volgen.
Pin It
Bekeken: 1676x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/