Maandag 8 juni starten Noordwest Ziekenhuisgroep en zorgorganisatie Omring met een nieuwe wijze van thuisbehandelen voor patiënten met hartfalen. De proef is onderdeel van het zorgprogramma Hospital@Home en duurt in eerste instantie zes weken.

Bij patiënten met hartfalen werkt het hart minder goed, waardoor het lichaam minder, of zelfs te weinig, van zuurstof en voedingsstoffen wordt voorzien. Wanneer de toestand verslechtert zou de hartpatiënt normaal gesproken voor langere tijd opgenomen moeten worden in het ziekenhuis, maar met Hospital@Home wordt de opname verkort door behandeling thuis. De patiënt krijgt thuis verpleging, begeleiding en medicatie via een infuus. Patiënten voelen zich thuis vaak beter, bewegen meer en eten en slapen beter en dat komt de behandeling ten goede.

De zorg thuis vindt plaats onder de verantwoordelijkheid van medisch specialisten en wordt uitgevoerd door speciaal opgeleide verpleegkundigen van zorgorganisatie Omring en verpleegkundig specialisten van Noordwest. Gezamenlijk bezoeken zij de patiënt meerdere keren per dag thuis.
Pin It
Bekeken: 2273x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/