Alkmaar Centraal
00:00
55
00:00


Het zit in het DNA van locatietheater Karavaan: het verzorgen van voorstellingen op bijzondere locaties. Het is dan ook niet verwonderlijk dat er wordt meebewogen met het 'nieuwe normaal' en er een manier gevonden is om toch mensen naar het theater te krijgen. Veilig en coronaproof, want iedereen zit in de eigen auto tijdens een bezoek aan 'Brandstof'.

"Het begint eigenlijk dus al als je thuis in de auto stapt", vertelt Els Schipper van Karavaan aan Alkmaar Centraal. "Je rijdt naar de oude drukkerij en vervolgens naar binnen. En dan krijg je op vijf plekken een monoloog van een acteur, maar die zijn wel allemaal met elkaar verbonden. En met allerlei toffe dingen onderweg wordt het een memorabele ervaring."

Vanachter de voorruiten zijn de verbaasde en lachende gezichten van de bezoekers zichtbaar. Het initiatief valt in de smaak: "Een prachtige vinding, echt geweldig qua idee!". Her en der worden mobieltjes ingezet om de bijzondere voorstelling vast te leggen en te delen. Wie het zelf nog wil ondergaan, kan terecht op de website van Karavaan. Brandstof loopt nog tot en met 14 juni.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl