Alkmaar Centraal


Zaterdag 6 juni organiseert Podium Victorie voor het eerst sinds 12 maart weer een live concert en het Alkmaarse poppodium geeft liefhebbers de mogelijkheid vanuit de huiskamer gratis mee te genieten. De eerste artiest is Tim Knol. De sympathieke muzikant speelt prachtige eigen nummers en verzoeknummers die van te voren zijn aan te vragen via sociale media. Tim wordt geรฏnterviewd door presentator Steef Nijman.

Tim Knol brak door in 2010 en kon vanaf dat moment leven van zijn muziek. Hij speelde al snel op grote podia en ontmoette collega-muzikanten die hij al sinds zijn jongensjaren als helden beschouwde. Begin 2018 verscheen zijn vierde plaat 'Cut the Wire', opgenomen in een periode van anderhalf jaar met vaste kompaan en producer Anne Soldaat, en met medewerking van Tangerine en Douwe Bob. De prachtige melodieรซn van Knol's hand vormen een spannend contrast met zijn vinnige levensobservaties.

Het concert is gratis (men kan doneren) en vindt om 20:30 uur plaats in de grote zaal van Victorie voor hooguit 30 man publiek. Thuis is het optreden bij te wonen via livestream. De digitale inloop begint om 20:00 uur.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl