De organisatie 'Veel liefs' zamelt sinds de  aanvang van de intelligente lockdown spelletjes en speelgoed in voor mensen met een verstandelijke beperking. Of het nu puzzels zijn, knutselspullen of buitenspeelgoed, 'Veel liefs' zorgt dat ze een tweede leven krijgen bij de doelgroep. Na vele succesvolle projecten is nu Philadelphia Zorg aan de beurt.

Philadelphia biedt voor mensen met een beperking in het Alkmaarse wijkcentrum Daalmeer een ontmoetingsplek en ambulante begeleiding, en verzorgt voor hen werk- en dagbesteding zowel in ontmoetingsplek De Horst te Heerhugowaard als in De Horizon te Broek op Langedijk. Bovendien is er een woonlocatie in Sint Pancras en zijn er zes verspreid in Heerhugowaard.

Initiatiefnemer van 'Veel Liefs' Wenda Linthorst organiseert deze actie samen met alumni van Nederlandse Hotelscholen en had hiermee al succes in de regio's Friesland, Amsterdam, Nijmegen en Utrecht, waardoor zij al duizenden mensen met een verstandelijke beperking een mooi moment hebben kunnen geven. “Het mooie is, dat mensen nu hard bezig zijn met ont-spullen in corona-tijd. Sommige kringloopwinkels geven al aan het niet meer aan te kunnen. Dan is dit een mooi alternatief, wij ontvangen de spullen graag, om er iets goeds mee te doen.”

Over eerdere projecten: "Elke dag ontvang ik mailtjes en kaarten van woongroepen waarin ze vertellen hoe blij iedereen is met de doos met spulletjes die door ons is gebracht”. ‘Veel liefs’ hoopt landelijk zoveel te verzamelen dat ze alle locaties van Philadelphia een box cadeau kan doen.

Spelletjes opsturen kan nog tot en met 15 juni naar een van de locaties van Postillion Hotels door heel Nederland onder vermelding van 'Veel Liefs'. Veilig langs brengen mag ook. Houd het bezoek kort en kom alleen. Er wordt anderhalve meter afstand gehouden en het hotel is de hele dag open. Zie verder veel-liefs.nl. (foto: Pexels)
Pin It
Bekeken: 1963x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/