Tim Akkerman gaat op 1 juli optreden voor meer dan de maximaal bij concerten geadviseerde 100 mensen. De muzikant geeft met zijn band The Ivy League een concert voor maar liefst 524 bezoekers. In een Boeing 747. “In een tijd als deze is het voor mij en mijn publiek weer fijn om op creatieve wijze met elkaar live contact te hebben, met nieuwe ideeën te komen en concepten te bedenken. Door het vrijgeven van vliegreizen en daardoor het samenkomen in vliegtuigen, was het idee voor een optreden in een vliegtuig snel geboren,” zegt Tim Akkerman tegen het Parool.

Dit betekent dat Akkerman tegen het advies van maximaal honderd man ingaat. De reden dat hij denkt dat het kan is specifiek het vliegtuig  “Blijkbaar is de luchtfiltering in vliegtuigen anders en wellicht kunnen we werken met mondkapjes.” De vraag is nog maar of er echt sprake is van ventilatie, de artiest wil vooral een statement maken tegen de beperkende regels voor concerten: “Als er boetes komen, zien we dan wel weer. De overheid meet met twee maten: wel met z'n allen in een vliegtuig, niet bij een openluchtconcert.”

De Hagenaar zocht contact met Bernard Vissers, die een groot aantal vliegtuigen in verzameling heeft. Vissers: “Toen het management van Tim mij belde, werd ik direct enthousiast; de vliegtuigen staan al tijden stil en krijgen op deze manier toch weer even vliegtijd”, zo is in de krant te lezen. Het gaat dan wel om figuurlijke vliegtijd, het toestel blijft stevig op de grond staan. Het optreden vindt plaats op donderdag 1 juli in een loods nabij Alkmaar. De kaartverkoop start zaterdag 13 juni. (foto: Melissa Scharroo)
Pin It
Bekeken: 2270x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/