Maandagmiddag heeft de politie een 22-jarige Haarlemmer aangehouden nadat hij met meer dan 200 km/u over de A9 reed vanaf Alkmaar richting Amsterdam. Nadat politie en de marechaussee hem bij Schiphol-Oost konden krijgen en hij tevergeefs te voet probeerde te vluchten via een sloot, bleek de verdachte valse papieren te hebben en geen geldig rijbewijs.

Rond 16:45 uur reden agenten in een onopvallende politieauto vanuit Alkmaar over de A9, toen een auto hen op zeer hoge snelheid voorbij kwam. Daarop gingen zij er achteraan en zagen hoe de de auto snelheden tot boven de 200 km/u haalde. Met hulp van een eenheid van de Koninklijke Marechaussee konden de agenten de bestuurder van de weg halen op de Stationstraat Zuidwest bij Schiphol-Oost. De man probeerde vervolgens rennend te ontkomen via een vangrail en een sloot, maar werd overmeesterd.

De verdachte probeerde zich na zijn aanhouding te identificeren met valse papieren en bleek niet in het bezit van een geldig rijbewijs. De Haarlemmer is overgebracht naar het cellencomplex en zit nog vast voor verder onderzoek. De auto is in beslag genomen.
Pin It
Bekeken: 1564x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/