De Hoornse politie heeft in de nacht van donderdag op vrijdag een 41-jarige man uit Alkmaar aangehouden, nadat hij met een gestolen auto hard tegen een boom op was gereden. De auto was eerder die avond bij Winkelcentrum De Mare in Alkmaar gestolen.

Een Alkmaarse vrouw was bij De Mare, toen iemand er op een onbewaakt moment met haar auto vandoor ging. Ze belde direct de politie, die een zoekactie opstartte. De auto werd echter niet meer aangetroffen.

Enkele uren later verscheen de auto echter in Hoorn weer op de spreekwoordelijke radar. Agenten troffen de auto bij de kruising van het Keern met de Dampten tegen een boom. De auto was zwaar beschadigd en total loss.

In de omgeving werd een verdachte verstopt in de bosjes gevonden. Hij is aangehouden en ingesloten. Bij nader onderzoek bleek hij geen geldig rijbewijs te hebben.
Pin It
Bekeken: 1537x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/