Afgelopen weekend is vrijwel alles goed verlopen bij de Alkmaarse horeca, wat betreft het nastreven van de coronamaatregelen. Eén zaak bleek bij controle door politie en gemeentelijke handhaving meer dan 30 gasten binnen te hebben, maar hier is niet meer dan een waarschuwing voor gegeven. Dit meldt het NHD.

Ook op het Bolwerk is extra gesurveilleerd. Dit naar aanleiding van klachten van omwonenden over geluidsoverlast. Het parkje is populair en er zijn bezoekers die bij mooi weer tot diep in de nacht blijven hangen. Vooral zaterdagavond was het er volgens gemeente Alkmaar tot laat nog erg druk. Men hield in het algemeen voldoende afstand tot elkaar, maar er zijn wel mensen aangesproken omdat ze te luidruchtig waren. Rond middernacht was het park weer opgeruimd en leeg.
Pin It
Bekeken: 1627x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/